top of page

Fri, 08 Nov

|

Idöborg

Yogaretreat Nina Hillerström

Varmt välkommen att följa med Nina Hillerström ut i höstskärgården! Långt ifrån stress och krav. Det blir en helg nära naturen med tid för återhämtning genom rörelse och stillhet. En helg tillägnad dig själv!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yogaretreat Nina Hillerström
Yogaretreat Nina Hillerström

Time & Location

08 Nov 2019, 15:30 – 10 Nov 2019, 17:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

About the event

Under helgen befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Förutom att njuta hösten i skärgården stärker vi kropp och själ med yoga, FreePower, meditation och näringsrik mat.

Under helgen bjuder Nina både Yang och Yin: stärkande Hatha och Vinyasa, hetta genom Holistic FreePower samt stillsamhet och återhämtning genom yin-yoga och meditation. Kraft och mjukhet i en härlig mix. Vi praktiserar i en mysig yogasal med utsikt över havet. Förutom rörelse blir det tid för vila och att bara vara.

Du bjuds på näringsrik, vegetarisk mat tillagad med omsorg av Idöborgs duktiga kockar och bor i charmiga rum med delade badrum belägna i något av husen på Idöborg. En av kvällarna kan du njuta öns vedeldade bastu på öns sydligast klippor om du önskar.

Att vara nära naturen ger ett inre lugn och ny energi. Kom och njut skärgården under senhösten!

Den perfekt boosten inför de kallare månaderna.

Om Nina Hillerström:

Med ett stort hjärta och humor leder Nina dig att möta dig själv på mattan. Teknik, anatomi, kärlek till livet och funky yoga-stufff blandas i en härlig mix. Nina har undervisat i yoga i över 10 år världen över och studerar kontinuerligt med sin lärare Tiffany Chruikshank och Yoga medicine och vidareutbildar sig inom Forrest yoga-traditionen med sin mentor Jambo Truong.

Certifierad inom Hatha, Vinyasa, Forrest, Yin, Holistic Freepower och barnyoga. Nina erbjuder även sina elever Reiki och Bodywork. 2018 flyttade Nina åter till Sverige och öppnade en studio i Avesta. www.dragonflystudio.se

Pris & information:

Retreatet börjar kl. 15:30 fre 8 nov. Avslut ca kl. 17:00 sön 10 nov.

Deltagarna ansvarar själva för att ta sig till Idöborg. Waxhomsbolaget har en båt från Stavsnäs till Idöborg, restid ca. 20 min. Det går även att boka taxibåt.

Del i dubbelrum: 4 850 kr

Enkelrum: 5 550 kr

Anmälan är bindande men du kan alltid överlåta din plats till en vän om du händelsvis inte kan delta.

Begränsat antal platser. Boka genom att betala till bankgiro: 240-6098.

Maila samtidigt dina kontaktuppgifter till nina@dragonflystudio.se

Tveka inte att kontakta Nina om du har några frågor.

Share this event

bottom of page