top of page

Fri, 03 May

|

Idöborg

Yoga & mat

Yoga, stillhet och återhämtning. Hav och natur långt bort från trafik och buller, vardagens måsten och krav på prestation. Hälsosam mat och matprat för att ge dig en förståelse till hur maten påverkar vår hälsa, dess läkande kraft och inspiration för att införa mer vegetarisk mat i din vardag.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga & mat
Yoga & mat

Time & Location

03 May 2019, 15:00 – 05 May 2019, 15:00

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

About the event

Varmt välkommen att följa med på vårt yogaretrEat ute i vacker skärgårdsnatur långt bort från stress, måsten och krav. Vi vill ge dig en helg där du kan hitta tid för återhämtning via yoga, meditation och naturen både genom stillhet och rörelse. Vi serverar dig näringsrik och hälsosam mat och vi kommer att ha flera matprat för att ge dig en förståelse till hur maten påverkar vår hälsa och hur vi ska äta för att få en kropp i balans.

YOGAN: Vi varvar dynamisk och stillsam yoga, mindfulness, meditation och andningsövningar. Alla nivåer och tidigare erfarenhet är välkomna och vi anpassar klasserna både till nybörjaren och den mer erfarne.

MATEN: Vegetarisk färgrik mat fylld av olika smaker men utan gluten, mjölkprodukter och vitt socker. Allt lagat från grunden och råvarorna är valda med stor omsorg för att stärka din kropp.

WORKSHOPS:

Lördag: Mat för hälsan. Goda bakterier. Antiinflammatorisk kost. Inspiration för hur du ska äta för att stärka kroppen och ditt immunförsvar.

Söndag: Verktyg och metoder för att stressa ned och hitta återhämtning i vardagen.

Vi ger dig tid till att bara vara i tystnad, sitta på klipporna och lyssna på vågorna, ta ett uppfriskande dopp i havet och efteråt värma dig i den vedeldade bastun. Om vädret tillåter finns det även kajaker att låna.

Du blir upphämtad av båt på fredag eftermiddag från Stavsnäs och sedan skjutsar vi dig tillbaka på söndag eftermiddag till samma ställe.

Om Anna & Melinda: Två yogalärare som delar intresset för matens betydelse och påverkan på vår hälsa. De önskar inspirera till ett hälsosammare liv där yogan, andningen och maten är viktiga och kraftfulla verktyg för att skapa balans i vardagen, både fysiskt och psykiskt. För dem är yoga en livsstil. Ett sätt att må bra. Yoga är långt ifrån bara fysiska positioner, det handlar även om andningen, att vara snäll mot sig själv och att stilla sinnet.

Melinda har en egen yogastudio på Lidingö, Yogimel, där hon undervisar i olika yoga och meditationsformer. Pranayama (andningsövningar) ligger henne varmt om hjärtat då det blir en djupare inre träning som leder till en djupare form av meditation.

Anna undervisar yoga och meditation på Yasuragi SPA och är utbildad Ekologisk Kost och Näringsrådgivare. Hon driver Yoga trEat och via det så lagar hon mat på olika yogaretreats både i Sverige och utomlands. Samt håller föreläsningar och workshops inom grön matglädje med inriktning mot antiinflammatorisk kost.

Enkelrum: 5350 kr

Dubbelrum: 4800 kr

Kontakt: anna@yogatreat.se

Share this event

bottom of page