top of page

Fri, 26 Apr

|

Idöborg

Clean Reset

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Clean Reset
Clean Reset

Time & Location

26 Apr 2019, 10:00 – 28 Apr 2019, 16:30

Idöborg, Idoborg, 130 36 Nämdö, Sverige

About the event

Följ med på en stärkande, rogivande och inspirerande upplevelse i en fantastisk miljö! Under tre hela dagar befinner vi oss på den vackra skärgårdsön Idöborg i Stockholms ytterskärgård. Här ägnar vi oss åt att djupgående stärka kropp och själ med medicinsk yoga, meditation, inspirationsföreläsning, god mat, vila och varande.

Temat är ”Clean Reset” och vi gör medicinska yogapass bestående av långa djupa andetag, mjuka rörelser, avslappningar och meditationer som balanserar djupgående, renar och avgiftar vår kropp men även vårt sinne från kanske betungande tankar, oro och stress. Alla kan delta och du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga.

Under retreatet kommer vi också att lyssna till föredrag med funktionsmedicinska coachen Lotta Lagerqvist som är delgrundare till företaget Vitalista samt till podden “Hälsosnack” som är en av Sveriges största hälsopoddar. Vi lär oss en effektiv metod för att individuellt prova ut kost som kan hjälp kroppen läka och må fantastiskt.

Under dessa tre dagar finns gott om tillfälle för egen tid, vila, promenader och återhämtning. Vi kommer även att ha fullständig tystnad under ett antal timmar. För dig som vill rena och väcka din kropp ytterligare efter vintern finns även möjlighet att bada i havet och gå in i den mysiga vedeldade bastun. Vi serveras högklassig vegetarisk mat och det finns även möjlighet att boka medicinsk massage på plats till extra kostnad.

Madeleine Wilhelmsson utbildad civiling. samt lärare och terapeut i MediYoga med fördjupning inom stresshantering leder detta retreat. Hon har sedan år 2010 undervisat i medicinsk yoga och visar ofta yogaövningar i flera av våra största dagstidningar. Hon har egen erfarenhet av att läka från utbrändhet, whiplash och sköldkörtelbesvär med hjälp av yoga och driver idag yogastudion YogaMana på Östermalm i Stockholm.

Enkelrum: 5 750 kr

Del i dubbelrum: 4 950 kr

Kontakt: info@yogamana.se

Share this event

bottom of page